La plataforma #NoPaguem convoca assemblea el proper Dissabte 19 de Gener

2_bn_A3Benvolguts companys i companyes,

En el procés d’empobriment i despossessió que estem patint el conjunt de treballadors/treballadores i sectors populars, desde el 1 de gener tornem a ser colpejats per part de TMB amb una nova pujada de les tarifes del transport públic per sobre de la mitjana anual de l’IPC. És per aquest motiu que des de la PLATAFORMA NO PAGUEM, ens adrecem a vosaltres per tal de continuant activant una campanya àmplia de resposta i desobediència popular a l’augment de les tarifes del transport públic amb un objectiu ben senzill: Transport públic a preus populars.

De totes maneres, tal i com ha succeït amb la PAH o d’altres plataformes en lluita, ha de ser des del treball conjunt d’assemblees de barri, organitzacions, associacions de veïns, treballadors organitzats, usuaris,… de l’àrea metropolitana des d’on hem de bastir la campanya per a defensar un transport públic de qualitat, popular i digne al servei dels usuaris, que no som altres que la majoria treballadora.

També creiem que aquesta plataforma podria ser ampliable a altres lluites, com per exemple la lluita per no pagar el rebut de l’aigua, de la llum o altres serveis bàsics.. com també al no pagament del deute il·legítim.

Per part nostra, estem a la vostra disposició per venir a explicar la proposta més detalladament i us agraírem que en diguéssiu que us sembla per tal de millorar-la amb la major brevetat possible.

Per tot això us convoquem a la segona reunió per preparar aquesta campanya el dissabte 19 de Gener a les 12:00h a la Casa Groga ( carrer Alí Bei 120 )

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s