Acció al Poblenou

La setmana passada l’assemblea d’Arran del Poblenou vam fer una acció, conjuntament amb el SEPC, contra la pujada de preus del transport públic (cada cop, menys públic.)

598554_456795277726023_2060609036_n

Aquests últims anys els serveis bàsics han anat augmentat de preus, com les tarifes del transport públic, mentre moltes famílies tenen membres a l’atur, o amb feines precàries.

426061_333519570086513_1124480992_n

Cada cop les classes populars tenim menys poder adquisitiu, ATUREM AQUESTA ESPIRAL CAPITALISTA de trasllat de capital de baix cap a dalt, ATUREM LES PRIVATITZACIONS!

 

Acció al tram per un transport públic al servei de les classes populars

En el procés d’empobriment i despossessió que estem patint tant els estudiants com la resta de joves juntament amb els treballadors/treballadores i sectors populars, el passat mes de gener vam tornar a ser colpejades per part de l’empresa TMB i les diferents administracions públiques amb una nova pujada de les tarifes del transport públic.

És per aquest motiu que, el passat dimarts dia 12 de febrer, una trentena de persones assistiren a la convocatòria organitzada pel SEPC de la UPF juntament amb les assembles d’Arran Poblenou i Arran Clot. A l’acta, es van sabotejar dos trams de la línia trambesòs inutilitzant, així, les màquines dels bitllets.

Front aquesta escandalosa pujada de preus dels bitllets del transport i tenint en compte que pels estudiants és un servei bàsic pel nostre desplaçament diari, des del SEPC i Arran entenem que donada la precarietat generalitzada a què el sistema capitalista condemna els estudiants i la gent jove, és intolerable que els preus d’un servei suposadament públic i, per tant, finançat per l’estat, suposin una despesa inassolible per a molta gent.

És així que volem deixar molt clar que el transport públic és un dret fonamental del conjunt dels estudiants i joves i hem de frenar aquest nou procés d’espoli o robatori social que estan patint.

EL TRANSPORT PÚBLIC ÉS UN DRET I NO UN PRIVILEGI. NO PAGUEM!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s