Rua de Carnestoltes a Gramenet – “No paguem el seu deute amb els nostres drets!”

559760_155617221262008_1331755113_nDes d’ARA – Assemblea Popular de Gramenet, s’ha iniciat una campanya sota el lema “No paguem el seu deute amb els nostres drets!“. En el marc d’aquesta campanya, es va participar, a través d’una comparsa, de la rua de carnestoltes el passat 9 de febrer, que es realitza cada any a la ciutat.

La comparsa va comptar amb la participació d’uns 70 veïns i veïnes de Santa Coloma de Gramenet. Durant el recorregut es va realitzar diferents vegade suna escenificació en què un banquer dominava al poble, els trebalaldors i le streballadores que eren arrossegades com a esclaves. Però en un moment concret el banquer acabava emmanillat i el poble es revoltava i, amb el simbolisme d’uns mocadors de diferents colors, s’activaven per lluitar pels drets socials i laborals (sanitat, ensenyament, transport, menjar, habitatge, treball) amb la cançó que des d’ARA – Assemblea Popular de Gramenet han versionat.

Des d’ARA – Assemblea Popular de Gramenet seguiran promovent accions i actes envers l’impagament del deute il·legítim i l’afectació sobre els drets socials i laborals. El proper acte serà dimarts 26 de febrer amb un acte organitzat pel COOP57 del Barcelonès Nord on participarà un membre del Seminari d’Economia Crítica Taifa.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s