Assemblea d’afectades per l’augment del preu del transport públic a Badia del Vallès

cartellbus2Reproduïm aquí la notícia treta del blog de les CAV-Badia.

L’empresa SARBUS, amb l’autorització de la Generalitat, ha eliminat 10 autobusos al dia a la línia de Barcelona. El bitllet senzill per anar a Barcelona ja val 3 € amb una pujada del 7,1%. La targeta més venuda, la T-10, ja té un cost de 20,30€

Si comparteixes el nostre rebuig a la retallada del servei i la pujada de les tarifes vine a l’assemblea per crear una plataforma en defensa dels transports públics el més àmplia possible.

L’assemblea serà el dimecres 29 de gener a les 19 h. a El Casal de l’Esquerra.

L’empresa SARBUS, amb l’autorització de la Generalitat, ha eliminat 10 autobusos al dia a la línia de Barcelona. Amb l’excusa d’allargar la línia fins a Sagrera i fins a l’IKEA passem de 47 autobusos al dia a només 37, una retallada del 21% sense tenir en compte ni als usuaris ni a l’ajuntament de Badia.

Tot això passa mentre el bitllet senzill per anar a Barcelona ja val 3 € amb una pujada del 7,1%. La targeta més venuda, la T-10, ja té un cost de 20,30€ que significa un 4,7 % més que l’any anterior i un 68% més que fa deu anys.  Aquest augment exponencial de les tarifes, converteix el transport públic, pagat per tothom a través dels impostos, en un luxe pels usuaris i en un autèntic transvasament de fons públics cap a les empreses que el gestionen.

No és un problema exclusiu de Badia ja que a l’àrea metropolitana es retallen els autobusos dels barris i s’apliquen les mateixes pujades. A diferents barris està creixent un moviment de protesta i indignació i a Badia des de l’AEB volem ajudar a que també sigui possible. Creiem que podem aturar les noves mesures.

Si comparteixes el nostre rebuig a la retallada del servei i la pujada de les tarifes t’agrairíem la participació a l’assemblea ja que la nostra voluntat seria que servís per crear una plataforma en defensa dels transports públics el més àmplia possible.

L’assemblea serà a les 19 h. a El Casal de l’Esquerra.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s